1/5

LEGYEN HIVATALOS PARTNERÜNK ÉS

TERMELJEN PROFITOT AKÁR MÁR A TELEPÍTÉS ÉVÉBEN!

El sem hinné mekkora különbség van a piacon kapható császárfa fajták között. Miért kockáztatna feleslegesen, gyűjtse be az információkat és döntsön helyesen!

COTEVISA2 AZ IPARI CSÁSZÁRFA

 

A Paulownia Cotevisa2 kínai császárfa ősökből közel 40 év alatt kinemesített IPARI fafajta. A leggyorsabb növekedésű császárfa hibrid jelenleg a piacon, ami kiválóan bírja az európai klímát és talajtípusokat. Az egyetlen császárfa, amelynek a kitermelt faanyagát is minősítették már.

Bútoripari, építőipari és sportszer célú felhasználásra 6-7 méteres csomómentes törzs nevelhető ki egységes, jó hozamú állományban. HEKTÁRONKÉNT 12.000.000 Ft-os PROFITTAL 5 ÉVENTE!

Legyen hivatalos partnerünk és részesedjen a hazánkban létrejövő Cotevisa2 ültetvények üzleti eredményeiből!

EGYRE NÖVEKVŐ

PIACI IGÉNY

 

Az emberiség által egyik legrégebb óta használt, legsokoldalúbb alapanyag a fa. Ez az alapanyag meghatározó alkotóeleme  bútoriparnak, az építőiparnak és a papíriparnak egyaránt. Nem is beszélve a megújuló energiaforrásként is betöltött szerepéről. Az elmúlt évtizedek növekvő kitermelési és feldolgozási mutatói alapján nem meglepő, hogy  piaci értéke folyamatosan nő. Aki stabil területen kíván üzletet építeni, annak mindenképp számításba venni a faipart! A kérdés az, hogy hol, milyen fát lehet és érdemes termelni?!

A SPECIÁLIS NEMESÍTÉSŰ IPARI FA

 

A folyamatosan növekvő piaci igények kielégítése céljából a spanyol Cotevisa kutatóintézet 27 év alatt kinemesített egy speciális ipari célú fafajtát. A világ minden szegletéből származó fafajták közül a kínai császárfát (paulownia) találták a legmegfelelőbbnek arra, hogy egy tervezett nemesítési folyamat végén egy rendkívül gyorsan növekedő (5 év alatt vágásérett), európai klimatikus viszonyokhoz alkalmazkodó, prémium minőségű faanyagot adó, hibrid (nem invazív) fafajtát hozzanak létre. Így született meg a COTEVISA2.

KISZÁMÍTHATÓ, 

STABIL ÜZLET

 

Termeljen hektáronként több, mint 12.000.000 Ft  nyereséget vágásfordulónként! Mi kell ehhez?!

Adott a folyamatosan növekvő, stabil piac. Adott egy speciális ipari növény, rendkívül gyors növekedéssel (ültetést követő 5. évben kitermelhető és tőről további 4 ciklusban újranő). Egyszerűen gondozható, "szinte" minden talajtípuson jól teljesít. És adott a teljes szakszerű kinevelési útmutató, a komplett szakmai támogatás részünkről, mellyel együttműködő fatermelő ültetvényes partnereinket támogatjuk.

A COTEVISA2  NEM EGYSZERŰ CSÁSZÁRFA

RÖVIDEN A COTEVISA2-RŐL

 

A Paulownia Cotevisa2 kínai császárfa ősökkel rendelkező fajhibrid, mely rendkívül nagy növekedési mutatókkal bír. A -33 C. + 55 C. fokot is elviselő, gyorsan növő keményfafajtánk az ültetés utáni negyedik, ötödik évben vágható először. Addigra 12-15 méter magasságot, és 30-35 cm törzsátmérőt is elérheti. Vágás után nem kell újra telepíteni, a kifejlett gyökérzetről újra hajt és újra kitermelhetővé válik.

 

Fertőzésekre kevésbé érzékeny, kártevő rovarok által elkerült, önregeneráló, kiemelkedő minőségű fajta. Steril, csak mesterségesen szaporítható, így az őshonos fajtákra nem jelent veszélyt. Jól alkalmazkodik, a különféle talajtípusokhoz. Megfelelő technológiával, gyenge talajon is jól teljesíthet.

 

  • Keményfa szerkezetű és könnyűfa súlyú

  • 4-5 éves vágásfordulókkal rendelkezik

  • Európai klimatikus viszonyokat jól tűrő

  • Prémium faanyagot biztósító, hibrid fafajta

5 ÉVENTE TÖBB MINT 12.000.000 FT PROFITOT TERMELNI TUDÓ SZÁNTÓFÖLDI HASZONNÖVÉNY!

Legyen hivatalos partnerünk és részesedjen a hazánkban létrejövő Cotevisa2 ültetvények üzleti eredményeiből!

NEMCSAK ÉRTÉKES FACSEMETÉKET KÍNÁLUNK
HANEM HOSSZÚTÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉST
 

Paulownia Planet

A zöld üzlet

 

Cégünk az egyetlen szerződött Paulownia Cotevisa2 (kínai császárfa) hibrid forgalmazó Magyarországon. Az országban elsőkként kezdtük a császárfa ültetvények nagyüzemi telepítését.

Ültetvénylátogatásra kérjen időpontot az alábbi űrlapon vagy telefonon!

Cégvezetők:

Franczia Balázs

+36 70 776 3800

Pallang Zsuzsanna

+36 70 378 0437

Paulownia Planet cégcsoport

LOGO_KONCEPCIÓK_2018-végleges.png
Központi kapcsolatfelvétel
Paulownia Planet Cotevisa2 ipari császárfa

Cotevisa2 - Az Ipari Császárfa Hibrid 

Európa új bútor-, és építőipari alapanyag perspektívája akár az Ön földjéről

Facebook - Paulownia Planet

Youtube - Paulownia Planet

  • Facebook Clean
  • White YouTube Icon