Facebook - Paulownia Planet

Youtube - Paulownia Planet

  • Facebook Clean
  • White YouTube Icon

Paulownia Planet - Kizárólagos Cotevisa2 forgalmazás

March 8, 2017

Cégünk az egyetlen szerződött Paulownia Cotevisa2 (speciális kínai császárfa hibrid) forgalmazó Magyarországon. Az országban elsőkként kezdtük a császárfa ültetvények nagyüzemi telepítését. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

 

Célunk: Minél nagyobb területen Cotevisa2 paulownia fa ültetvények létrehozása, osztályon felüli fűrészárunak való faanyag kinevelése. Ehhez a feladathoz minden támogatást megadunk partnereinknek. A közösen kitűzött cél elérése érdekében mindenben végig segítséget nyújtunk, amíg vágásérett fákat nem kapunk. Igény esetén visszavásárlási szerződést kötünk.

 

Minden általunk értékesített facsemetére éledési garanciát vállalunk. Nálunk az üzlet nem ér véget a császárfa vásárlásával. Épp ellenkezőleg. Akkor kezdődik az együttműködés, és a közös munka. Európa vezető Paulownia fajnemesítő intézete biztosítja a hátteret a munkánkhoz. A Cotevisa2 az egyetlen kínai császárfa hibrid amely valóban minden szükséges vizsgálattal, és engedéllyel rendelkezik. Végtermékünk a fűrészáru minősége megfelel az ISO 9001 szabványnak, és TÜV minősítéssel rendelkezik.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, számoljon a Cotevisa2-vel!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt hírek

A 3 + 1 legfontosabb feladat, ha császárfa ültetésben gondolkodik - 3. rész

February 1, 2019

1/6
Please reload

Hírek
Please reload

Archívum