top of page

PARTNEREINK

Az évek során számtalan céggel, intézménnyel és önkormányzattal működtünk együtt. Közülük itt bemutatjuk a számunkra legfontosabb partnereinket, akiket nyugodt szívvel ajánlunk bármely másik partnerünk számára.

FITOPEDON

FITOPEDON

A FITOPEDON® eljárás egy terméshozam többszörözési program

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

KÖVETKEZŐ LÉPÉS

CÉLRAVEZETŐ MARKETING LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

DÍJMENTES SZAKMAI KONZULTÁCIÓ

Minden meglévő és leendő partnerünk számára díjmentes szakmai konzultációkat biztosítunk, mellyel egyedileg segítségére lehetünk a tervezett/megvalósult ültetvénye kapcsán a szakmai és gazdasági területeken jó döntést hozni.

EGYEDI ÁRAJÁNLATKÉSZÍTÉS

Érdeklődőink számára igény esetén egyedi, részletes árajánlatot készítünk.Árajánlatunk tételesen tartalmazza a teljes költségfelosztást azok ütemezésével együtt.

ELŐZETES TALAJTANI VIZSGÁLAT

A tervezett ültetvények helyszín, amennyiben ez indokolt előzetes talajtani vizsgálatot végzünk. A kapott talajparaméterek alapján kimutatható, hogy van-e bármilyen a talaj adottságaiban lévő veszélyfaktor, illetve az is, hogy van-e szükség bármilyen talajjavítási tevékenységre.

KOMPLETT, EGYEDI MŰVELÉSI TERV

Minden cégünk közreműködésével létrehozott Cotevisa2 ültetvény nevelése egyedi, általunk biztosított munkaterv alapján történik. Ennek betartásával maximális biztonságban kinevelhető a minőségi faanyag az adott területen.

CERTIFIKÁCIÓK ÉS SZÁRMAZÁSI BIZONYÍTVÁNYOK

Biztosítunk minden olyan dokumentációt, ami a faanyag kinevelés, feldolgozás és értékesítés kapcsán szükséges.

  • TÜV és ISO minősítés

  • A közösségi növényfajta-oltalmi szám (cpvo): 31620 

  • Szabadalmi szám: 2007/1679)

VISSZAVÁSÁRLÁSI OPCIÓ

Cégünk felvásárlási garanciát kínál minden olyan partnerének, aki a művelési terv alapján, minőségi faanyagot termel és azt nem kívánja önállóan piacra vinni.

Please reload

bottom of page