top of page
Keresés
  • Szerző képeFranczia Balázs

Paulownia Planet - Kizárólagos Cotevisa2 forgalmazás


Cégünk az egyetlen szerződött Paulownia Cotevisa2 (speciális kínai császárfa hibrid) forgalmazó Magyarországon. Az országban elsőkként kezdtük a császárfa ültetvények nagyüzemi telepítését. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

Kizárólagos Cotevisa2 forgalmazó Magyarországon - Paulownia Planet

Célunk: Minél nagyobb területen Cotevisa2 paulownia fa ültetvények létrehozása, osztályon felüli fűrészárunak való faanyag kinevelése. Ehhez a feladathoz minden támogatást megadunk partnereinknek. A közösen kitűzött cél elérése érdekében mindenben végig segítséget nyújtunk, amíg vágásérett fákat nem kapunk. Igény esetén visszavásárlási szerződést kötünk.

Minden általunk értékesített facsemetére éledési garanciát vállalunk. Nálunk az üzlet nem ér véget a császárfa vásárlásával. Épp ellenkezőleg. Akkor kezdődik az együttműködés, és a közös munka. Európa vezető Paulownia fajnemesítő intézete biztosítja a hátteret a munkánkhoz. A Cotevisa2 az egyetlen kínai császárfa hibrid amely valóban minden szükséges vizsgálattal, és engedéllyel rendelkezik. Végtermékünk a fűrészáru minősége megfelel az ISO 9001 szabványnak, és TÜV minősítéssel rendelkezik.

59 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page