Keresés
  • Paulownia Planet

Több mint 150 vállalkozóval találkoztunk május 12-én


2017.05.12-én pénteken hiánypótló rendezvényre hívták meg a Baranya megye gazdasági, illetve közéleti szereplőit, hogy első kézből, maguktól a kormányzati szaktárcák képviselőitől értesülhessenek a régió vállalkozóit foglalkoztató kérdések és felvetésekre készülő megoldásokról.

Partnerünk, a Megye Értékei szervezőcsapata és a szervező Baranya Megyei Vállalkozói Központ, meghívását elfogadva vettünk részt a hagyományteremtő céllal megszervezett a partnertalálkozón, a Vállalkozók Napján. A rendezvény célja, hogy évről évre mind többeknek legyen lehetőségük közvetlenül találkozni a kormányzat képviselőivel, a régió életében meghatározó szervezetekkel, cégekkel és szakmai személyiségekkel, s mellette egymást megismerve jó kapcsolatokat, jövőbeli üzleti és szakmai együttműködéseket alakíthassanak ki.

Az első Vállalkozók Napján két kerekasztal beszélgetés is igényt tartott a résztvevők figyelmére, hiszen a beszélgetések fókuszában az európai uniós források, a régió gazdaság- és vidékfejlesztési stratégiai kérdései voltak.

további részletek: bmvk.hu

#rendezvények

55 megtekintés
Paulownia Planet Cotevisa2 ipari császárfa

Cotevisa2 - Az Ipari Császárfa Hibrid 

Európa új bútor-, és építőipari alapanyag perspektívája akár az Ön földjéről

Facebook - Paulownia Planet

Youtube - Paulownia Planet

  • Facebook Clean
  • White YouTube Icon