top of page
Keresés
  • Paulownia Planet

Eladható-e a Cotevisa2 fűrészáru, ha igen mennyiért?!


Gondolkodjunk közösen klub 2.rész (ipari császárfa) Eladható-e a Cotevisa2 fűrészáru, ha igen mennyiért?!

Abban egyet érthetünk, hogy faanyagra szükség van (volt/lesz). A fűrészáru világpiaci ára folyamatosan nő (1981. óta közel MEGKÉTSZEREZŐDÖTT). A hazai fafeldolgozók 94%-ban importból származó alapanyaggal tudnak dolgozni, ennek a jelentős része fenyő.

Fűrészáru világpiaci ára - ipari császárfa

A fenyő száradást követően vetemedik, reped és jelentős gyantatartalommal bír, ami nehezíti a feldolgozást és a felületkezelést egyaránt. Ezzel együtt az ára:

Asztalos minőségű fenyő fűrészáru kereskedelmi ára Szélezetlen, szárított borovi fenyő fűrészáru: 89000 Ft/m3

Szélezetlen kérgezett, szárított borovi fenyő fűrészáru: 129000 Ft / m3

Fenyő fűrészáru  - ipari császárfa

Ezzel szemben a Cotevisa2 száradást követően NEM vetemedik és NEM reped, gyantatartalma NINCS, 30% KÖNNYEBB mint a fenyő, tartóssága, tartószilárdsága KÖZEL AZONOS, de 30%-kal KÖNNYEBB.

Ha te fafeldolgozó lennél, több száz kilométerről importálnál alapanyagot, sokszor kétes eredettel vagy leellenőrízhető, hazai forrásra vágynál inkább???

Na ezért legyél a partnerünk, hozz létre Te is Cotevisa2 ültetvényt és szolgáljuk ki közösen ezt az egyre csak növekvő piacot! Egy valóban nyereséget termelő ültetvényhez szükséged lesz: - megfelelő csemetére (Császárfa alapfajok kizárva, hibridek közül a minősítéssel rendelkező szaporítóanyagban gondolkodj! Hirtelen beszűkült a kör.) - szakszerű kinevelési útmutatóra (enélkül csak hobbi kerted lesz, ahol csak elfáradsz) - értékes tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkező partnerre, aki segít elkerülni azokat a hibákat, amelyek miatt mások bukták a befektetésüket

Paulownia Planet - Ipari császárfa Nem csak facsemetét kínálunk eladásra, hanem jó üzleti partnerséget! A választás a Tiéd!

320 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page