top of page
Keresés
  • Paulownia Planet

Innovációs Nagydíjas eljárásra épülő speciális tápoldat a Cotevisa 2 császárfa hibridhez


Innovációs Nagydíjas eljárásra épülő speciális tápoldat kerül piacra a Cotevisa 2 császárfa hibridhez. A Paulownia Planet stratégiai partnere a Fitopedon Kft. idén a nagyközönség számára is elérhetővé tette azt a speciális tápoldat családot.

A tápoldat elnevezés nem véletlen, ez a termékör ugyanis nem műtrágya. A Fitopedon természetes alkotóelemek speciális elegyével hozta létre ezeket a megoldásokat. A Cotevisa 2 termelők számára akár biogazdálkodásba is beilleszthető tápanyagkiegészítőkkel új fejezet nyílik a hatékony termelésfojozás vonatkoztatásában a talaj kizsigerelése nélkül. A Szentlőrinci Gazdanapokon 2017-ben innovációs nagydíjat is elnyerő eljárás egyik lényegi eleme, hogy az ültetvényben lévő adott növényi állomány (esetünkben a Cotevisa 2) épp aktuális életfázisához igazított tápanyag összetétetel található.

A Fitopedon, a Cotevisa 2 császárfa mellett egyébként több mint 20 éven belül termő mezőgazdasági haszonnövény precíziós táplálására dolgozott ki speciális tápanyagutánpótlási eljárást. Élenjáró megoldásokat kínál a precíziós és smart gazdálkodás területén is. Az eljárásuk alapjai

Fitopedon Cotevisa 2 ipari császárfa tápoldat

A tavaszi, nyári és őszi tápoldatok az adott időszakban a Cotevisa 2 császárfában lezajló természetes folyamatok optimális lezajlásához szükséges alkotóelemeket tartalmazzák ideális összetételben. A hajtás- és törzsnövekedés, gyökérzóna erősítés, lombozat kifejlődése, a törzs faszerkezetének kialakulása mind-mind olyan pont, ami a végeredményt mennyiségében és minőségében is igencsak meghatározó folyamat. A növény genetikájában adott a gyors, stabil növekedés és kiváló minőségű faanyag létrehozása, a világújdonságnak számító Fitopedon tápoldat segíti a növényt ezen természetes tudás még hatékonyabban megvalóításában.

Paulownia Planet - Cotevisa 2 ipari császárfa forgalmazó (Magyarország, Szlovákia, Horvátország)

920 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page