top of page
Keresés
  • Szerző képeFranczia Balázs

Ipari takarítás mesterfokon, bemutatjuk partnerünket: Vasmarok Kft.

Frissítve: 2023. szept. 19.

Vasmarok Magyarország Kft. győri székhelyű, takarítással, takarítási rendszer kiépítéssel, auditálással karbantartással, üzemeltetéssel, és saját magyar ipari tisztítószerek gyártásával, forgalmazásával foglalkozó partnercégünk.


Jelenleg több közintézményben, idősotthonban, ipari területeken látják a el napi takarítási karbantartói feladatokat. Minden területen fontosnak tartják a jó kapcsolatot a megrendelővel, rugalmasan állnak a megrendelő igényeihez. Minden területünkön megbízható igényes takarító személyzettel és karbantartáshoz szakemberekkel rendelkeznek.

A napi takarítás mellett több építőipari céggel állnak kapcsolatban, ahol a végső takarítási munkákat is ők végzik nagyobb takarítói létszámmal.


Gyárak takarítását teljes szerkezettől egészen a padozat takarítását vállalják, emelőkosár, alpin technika bevonásával, képzett szakemberekkel, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek.


Ingatlanok műszaki üzemeltetési karbantartói, kertépítési és kertgondozási feladatokhoz is komoly szakemberekkel állnak rendelkezésre. (Ezen területen dolgozunk együtt velük mi is, mint Paulownia Planet és Győri Kertvarázsló csapatunkkal is.)


Tekintsék meg cégük bemutatkozó anyagait. Ha lehetőség adódik szívesen adnak személyes tájékoztatást is:

Weboldalukon megtalálhatóak a munkáik, és a referenciáik. Referenciában, még nincs benne, Nemesvámos Haribo gyár. Jelenleg 10 fővel végzünk napi takarítást, és kb. ugyanennyi fővel a hétvégi technikai takarítást.

Kérdés esetén keressék Őket bizalommal.



Ipari takarítás mesterfokon, bemutatjuk partnerünket: Vasmarok Kft.
Ipari takarítás mesterfokon, bemutatjuk partnerünket: Vasmarok Kft.

40 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page