top of page
Keresés
  • Szerző képeFranczia Balázs

Kertészeti együttműködési ajánlat

Frissítve: 2023. szept. 19.

Bemutatjuk a Paulownia Cotevisa2 ipari császárfát, amely a rendkívül gyors növekedésével és gyönyörű küllemével dísznövényként is remekül megállja a helyét kertészeti forgalmazásban is.

Kertészetként miért érdemes fontolóra venni a Paulownia Cotevisa2 forgalmazását?

  1. Egyedi és vonzó: A Paulownia Cotevisa2 egy elegáns és különleges megjelenésű növény, amely a látványos virágzatával és gyönyörű leveleivel lenyűgözi a vásárlókat. A tervezett kertekben és díszkertekben igazi ékköve lehet.

  2. Gyors növekedés: A Paulownia Cotevisa2 lipari császárfa hihetetlenül gyorsan növekszik, és magasra tud fejlődni. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók hamar élvezhetik a fa előnyeit, mint például árnyékot vagy szélvédettséget.

  3. Környezettudatosság: A Paulownia Cotevisa2 rendkívüli szén-dioxid-elnyelő képességgel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a faültetvények segítenek a klímaváltozás elleni küzdelemben és a fenntartható jövő megteremtésében. A környezettudatos vásárlók keresik az ilyen termékeket, és ezáltal új piaci lehetőségek nyílnak.

  4. Sokoldalú felhasználhatóság: A Paulownia Cotevisa2 faanyaga számos területen hasznosítható, beleértve a faipart, bútorgyártást és építőanyagokat. Ez azt jelenti, hogy a növény kínálta lehetőségek széles skáláját kihasználva számos terméket kínálhatnak vásárlóiknak.

Kertészetként miért lenne érdemes Önnek is partnerünknek lenni a Paulownia Cotevisa2 forgalmazásában?

  • Kiemelkedő minőségű és egészséges növényeket biztosítunk, amelyek gondosan gondozott környezetben nevelkednek.

  • Rugalmas megállapodásokat kínálunk, hogy a termékeinket könnyen be tudják illeszteni a meglévő kínálatukba.

  • Szakértői támogatást nyújtunk a termékkel kapcsolatos információk, növényápolási útmutatók és marketinganyagok terén.

  • Segítünk a termékeink bemutatásában és a vevők elérésében a digitális csatornákon és más értékesítési platformokon keresztül.

  • Versenyképes árképzést kínálunk, amely lehetővé teszi az Önök számára, hogy a növényeket versenyképes áron értékesítsék, miközben megtartják a magas nyereséget.

Ha érdekli a Paulownia Cotevisa2 forgalmazása, örömmel állunk rendelkezésére további információval és részletes együttműködési feltételekkel. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a lenti elérhetőségeken egyikén!

Örömünkre szolgálna, ha részt vehetnénk a sikeres üzleti tevékenységükben, és Önüket is segíthetnénk a Paulownia Cotevisa2 népszerűsítésében és forgalmazásában. Várjuk érdeklődésüket és reméljük, hogy hamarosan partnerként üdvözölhetjük Önöket!

Üdvözlettel,

Pallang Zsuzsanna

Paulownia Planet Kft

ágazati vezető

+36 70 378 0437

zsuzsanna.pallang@gmail.com



Kertészeti együttműködési ajánlat
Kertészeti együttműködési ajánlat

126 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page